top of page
TÓCAME
TÓCAME

zo 17 jul

|

Eindhoven

TÓCAME

TOCÁME is een hedendaagse flamencovoorstelling over aanraking, gevoel en begroetingen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

INFO

17 jul 2022, 20:00

Eindhoven, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, Netherlands

TICKETS

TOCÁME is een hedendaagse flamencovoorstelling over aanraking, gevoel en begroetingen.

Twee dansers gaan op zoek naar de afstand tot elkaar en het verlangen om de ander aan te raken; met handen en armen, torso’s die elkaar ontmoeten, voeten die communiceren door middel van ritme. Hoe raak je elkaar aan? Hoe voelt een aanraking? Of hoe vermijd je juist aangeraakt te worden? Wat voor een sensatie geeft het als je elkaar begroet met een knuffel of een hand of een elleboog?

In deze voorstelling gaat het over communiceren met elkaar in een wereld waar steeds meer afstand is, zowel fysiek als sociaal. Waarin we meer en anders zijn gaan denken over aanraking. Op zoek naar manieren om elkaar te benaderen en de behoefte hebben om een ander te voelen en verlangen naar fysieke connectie. De 2 dansers gaan met elkaar in dialoog en betrekken hierbij 3 muzikanten. Met flamenco als basis, zoeken de artiesten naar vernieuwing in hun bewegingen en geluiden om met elkaar te communiceren. In zowel de muziek als dans word je meegenomen in deze wervelende voorstelling ‘Raak me aan’, Tócame.

Artiesten:

Dans: Federico Ordoñez & Jessica Achten Zang: Esteban Murillo Gitaar + live electronics: Tijn van der SandenPercussie: Udo Demandt

Deel dit Event

bottom of page