top of page

Flamenco in de knop

Om zes uur kan er aangeschoven worden om te genieten van heerlijke spaanse gerechten bereid door chef kok Daan. Wil je mee eten; reserveer vooraf een plekje via info@rozenknopje.nl en schuif gezellig aan voor 15,- euro per persoon. Vanaf 20 uur is er een live optreden met deze avond een speciale samenstelling! Voor dit optreden wordt er een interessante samenwerking aangegaan tussen dans, gitaar, percussie en cello. Er zal een meeslepend en uiteenlopend programma te zien zijn met een vleugje modern en klassiek er doorheen. Dans: Jessica Achten, Gitaar: Tijn van der Sanden, Cello: Anne Korff de Gidts, Percussie: Udo Demandt.

Tijd: Eten om 18.00u en optreden om 20.00u.

Locatie: Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven

Website: https://www.facebook.com/events/1826900280917797/


bottom of page